Diumenge, 26 de setembre de 2021 - Edició 1158
La República

Quatre morts més amb coronavirus a les comarques de Lleida i els casos positius ja superen el miler

ACN Lleida.-El Departament de Salut ha confirmat que en les darreres hores han mort 4 persones amb coronavirus a la Regió Sanitaria de Lleida, mentre no s’ha compatibilitzat cap decés […]

Avatar
Agències 04/04/2020

ACN Lleida.-El Departament de Salut ha confirmat que en les darreres hores han mort 4 persones amb coronavirus a la Regió Sanitaria de Lleida, mentre no s’ha compatibilitzat cap decés a la Regió Sanitària de l’Alt Pirineu i Aran. D’aquesta manera, la xifra de víctimes mortals registrada fins ara a les comarques lleidatanes és de 79. El departament també ha confirmat 46 casos positius nous; 41 a Ponent i 5 al Pirineu. Això fa que el nombre total d’afectats ja superi el miler, amb un total de 1.037 casos. Mentre, 260 persones es troben ingressades en diferents centres hospitalaris de la demarcació, 52 d’aquestes a l’UCI. En les darreres hores 37 persones han rebut l’alta hospitalària i les altes acumulades ja són 213; 159 a Ponent i 54 al Pirineu.

Actualment, a la Regió Sanitària de Lleida hi ha 215 persones ingressades en centres hospitalaris, 52 de les quals es troben a l’UCI. Del total, 132 es troben a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova; 89 estan estables a planta i 43 a l’UCI. 39 persones estan ingressades a l’Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 30 de les quals estan estables a planta i 9 es troben a l’UCI. Mentre, 44 persones estan ingressades en centres privats, totes estables a planta.Pel que fa a la Regió Sanitària de l’Alt Pirineu i Aran, en aquests moments hi ha 45 persones ingressades en centres hospitalaris i totes es troben a planta. Del total, 10 es troben ingressats a l’Espitau Val d’Aran, tots estables a planta; 17 a l’Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, totes estables a planta; 8 a la Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell, estables a planta; i 10 a l’Hospital de Cerdanya, estables a planta.El Departament de Salut destaca que continua garantint la gestió de la pandèmia, treballant per donar la millor assistència a les persones, agraeix la col·laboració i els esforços de la ciutadania per contenir els contagis i demana no abaixar la guàrdia en les mesures de prevenció.