Dijous, 23 de març de 2023 - Edició 1701
La República

Quatre mesos de presó i una multa per als dos joves que es van colar a PortAventura i van escalar una atracció

ACN Vila-seca – El jutjat d’Instrucció número 4 de Tarragona ha condemnat a quatre mesos de presó i una multa de 4 euros diaris durant quatre mesos -per responsabilitat personal […]

Agències 07/07/2022

ACN Vila-seca – El jutjat d’Instrucció número 4 de Tarragona ha condemnat a quatre mesos de presó i una multa de 4 euros diaris durant quatre mesos -per responsabilitat personal subsidiària- als dos joves que es van colar de matinada a PortAventura i van escalar una atracció. També hauran de pagar els costos processals del judici. Se’ls condemna per un delicte de violació d’establiment fora de les hores d’obertura al públic i la jutgessa els exonera d’entrar a presó si no delinqueixen durant dos anys. Els fets es van produir als volts de les sis de la matinada d’aquest dilluns. Segons el fets provats, els dos joves van saltar la tanca perimetral i pretenien gravar com un d’ells saltava amb paracaigudes des d’una atracció.

Els dos acusats van entrar al recinte de Ferrari Land de ProtAventura saltant la tanca per l’avinguda alcalde Pere Molas de Vila-seca (Tarragonès). Un dels acusats va escalar l’atracció Red Force, proveït amb un paracaigudes, amb la intenció de llançar-se des del punt més alt. L’altre acusat el gravava amb material fotogràfic. Preteneien fer-ne difusió a les xarxes. 

Un vigilant de seguretat es va adonar de la presència dels joves i els va retenir fins que van arribar els mossos i els van detenir. Els dos acusats no van provocar cap dany a la instal·lació.