Diumenge, 19 de setembre de 2021 - Edició 1151
La República

Quatre joves denunciats a Solsona per trencar el confinament i reunir-se en un pis

ACN Solsona.-Una patrulla mixta dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local va denunciar, dimarts a la matinada, a quatre joves a Solsona per trencar el confinament i reunir-se en un […]

Avatar
Agències 02/04/2020

ACN Solsona.-Una patrulla mixta dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local va denunciar, dimarts a la matinada, a quatre joves a Solsona per trencar el confinament i reunir-se en un mateix domicili. Els agents es van desplaçar a l’immoble després de rebre la trucada d’una veïna que es queixava del volum de música. Es tracta de les primeres denúncies registrades a Solsona des que es va decretar l’estat d’alarma.

Patrulles mixtes de Mossos d’Esquadra i Policia Local estan duent a terme, els caps de setmana, controls de trànsit a les vies principals d’entrada i sortida de Solsona per garantir la prohibició de desplaçaments a segones residències. A peu de carrer, també durant les dues primeres setmanes de confinament, s’han fet 211 identificacions de vianants i 45 vehicles per garantir el compliment de les ordres decretades per l’estat d’alarma. Fins ara, explica l’Ajuntament de Solsona en un comunicat, no s’ha detectat cap infracció de la normativa.