Edició 1770

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 31 de maig del 2023
Edició 1770

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 31 de maig del 2023

Quatre ferits per una fuita d’amoníac líquid en una empresa de Sant Vicenç dels Horts

|

- Publicitat -

ACN Sant Vicenç dels Horts – Quatre persones han resultat ferides de diversa consideració arran d’una fuita d’amoníac líquid en una empresa de Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat). Hi ha hagut dues persones traslladades menys greu a l’Hospital de Sant Boi mentre altres dues han rebut l’alta in situ després de ser ateses pel SEM. Arran de la fuita, Protecció Civil ha activat el PLASEQCAT (Pla d’Emergència Exterior del Sector Químic de Catalunya) en fase d’alerta. El succés ha passat a les 10.47h d’aquest divendres a l’avinguda de Torrelles. Els Bombers de la Generalitat han desplaçat deu dotacions, entre les quals dos Furgons de Risc Químic (FRQ), el Grup d’Incidents Tecnològics (GRIT) i la unitat sanitaritzada del Grup de Suport Operatiu, conjunta amb el SEM.

En arribar a l’empresa, han evacuat la nau i han valorat els riscos que hi havia a l’interior, assegurant-se que no hi quedés ningú. Els Bombers han comprovat inicialment que estigués tancada la clau de pas que donava a la canonada que fuitava.

Publicitat

Els Bombers treballen amb tres binomis preparats per accedir amb seguretat a l’interior de la nau i valorar com treballar sobre el vessament de 6m2 d’amoníac líquid, per tal de retornar l’empresa a la normalitat. Les naus contigües a la nau afectada estan confinades, tot i que poden continuar amb normalitat la seva activitat.

Per part del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), s’han mobilitzat 6 unitats que han atès els quatre afectats. També han actuat Mossos d’Esquadra i Policia Local.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió