Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

Quatre espectacles de dramatúrgia contemporània ompliran la programació de tardor i hivern d’El Maldà

ACN Barcelona.-Les estrenes d’’El silenci dels telers’ i ‘Una galaxia de luciérnagas’ i el retorn de ‘Barbes de balena’ i ‘Akelarre’ són les apostes d’El Maldà per als primers mesos […]

Avatar
Agències 29/07/2020

ACN Barcelona.-Les estrenes d’’El silenci dels telers’ i ‘Una galaxia de luciérnagas’ i el retorn de ‘Barbes de balena’ i ‘Akelarre’ són les apostes d’El Maldà per als primers mesos del curs vinent. La temporada arrencarà al setembre amb la reposició per quarta vegada de ‘Barbes de balena’, amb dramatúrgia d’Anna Maria Ricart i dirigit per Mònica Bofill. A l’octubre s’estrenarà’ El silenci dels telers’, un homenatge a les colònies tèxtils a partir del llibre d’Assumpta Montellà que dirigeix Ferran Utzet. I al novembre s’estrenarà ‘Una galaxia de luciérnagas’ escrit i dirigit per Aina Tur, inclòs dintre del Grec a grec, i amb Anna Alarcón com a protagonista. Al desembre també repetirà un altre èxit de la sala, ‘Akelarre’ de la companyia The Feliuettes.

Més enllà d’anunciar els espectacles del primer tram de la temporada 2020/21, i conscients del context sanitari, els responsables d’El Maldà han indicat que la sala “s’està preparant” per trobar alternatives en cas d’anul·lacions per la pandèmia, “tot i que ja ho té tot a punt per obrir complint totes les normatives del Procicat”.”Serà una nova temporada estranya i arriscada, però plena d’històries que volen entendre la nostra societat, què érem i què som”, assumeixen. El dia 4 de setembre es presentarà la temporada sencera.