Diumenge, 19 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

Quarta mort per coronavirus al geriàtric de Palafrugell

ACN Palafrugell.-Quarta mort per coronavirus al centre Palafrugell Gent Gran. Segons informen els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE), la persona finada era un dels tres residents que […]

Avatar
Agències 30/03/2020

ACN Palafrugell.-Quarta mort per coronavirus al centre Palafrugell Gent Gran. Segons informen els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE), la persona finada era un dels tres residents que van donar positiu per la covid-19. Ara mateix, en aquest geriàtric hi ha dotze interns més que estan pendents de rebre el resultat de les proves. Això suposa que, en tan sols un dia, els sospitosos d’haver-se infectat s’han doblat (perquè aquest diumenge eren cinc). D’altra banda, a l’hospital de Palamós també s’han registrat les tres primeres morts per coronavirus. Al centre hi ha ingressats 27 pacients amb la covid-19 i onze més estan pendents de rebre el resultat de les proves.

Per últim, des del SSIBE també informen que 57 professionals del grup (sanitaris i treballadors d’altres branques) s’han infectat amb coronavirus. Hi ha 29 treballadors més que es troben aïllats en espera de saber si tenen presència del virus al cos.