Dimarts, 28 de març de 2023 - Edició 1706
La República

“Quan vam arribar al càmping ja vèiem les flames i alguns dels joves estaven nerviosos quan ens van desallotjar pel foc”

ACN El Port de la Selva.-Dels 350 desallotjats arran del foc del Cap de Creus n’hi ha hagut un centenar que han passat la nit al pavelló d’El Port de […]

Agències 17/07/2021

ACN El Port de la Selva.-Dels 350 desallotjats arran del foc del Cap de Creus n’hi ha hagut un centenar que han passat la nit al pavelló d’El Port de la Selva (Alt Empordà). La majoria s’allotjaven o passaven la temporada al càmping La Vall. Aquest migdia, alguns encara hi eren passant les hores, esperant a veure si aquesta nit també l’hauran de passar aquí o no. Entre ells, hi ha un grup de 24 joves procedents de França. Que precisament, van arribar aquest divendres quan feia tot just poca estona que havia començat l’incendi. “Ja vèiem les flames i quan ens van desallotjar cap a mitjanit, alguns nois es van posar nerviosos; però ja ho teníem tot preparat i vam marxar ràpid”, explica un dels seus monitors, Mathieu Stioui.