Dimarts, 27 de setembre de 2022 - Edició 1524
La República

Puigneró, sobre el MWC: “Que Ayuso i Almeida perdin tota esperança, el Mobile té una llarga vida a Catalunya”

ACN Barcelona – El vicepresident del Govern, Jordi Puigneró, ha celebrat les “xifres per sobre les expectatives” del Mobile World Congress a Barcelona, que es va celebrar fa una setmana, […]

Agències 09/03/2022

ACN Barcelona – El vicepresident del Govern, Jordi Puigneró, ha celebrat les “xifres per sobre les expectatives” del Mobile World Congress a Barcelona, que es va celebrar fa una setmana, i ha subratlalt que va ser “un molt bon congrés”. A la sessió de control al Govern Puigneró ha assegurat que el MWC no es traslladarà a Madrid, com especulaven des de la capital espanyola. “Que Ayuso i Almeida perdin tota esperança, el Mobile té una llarga vida a Catalunya”, ha remarcat, per afegir després que “l’economia catalana va com un llamp”. El vicepresident ha assegurat que “els millors Mobiles van ser en els moments més intensos del procés independentista”.

Puigneró també s’ha referit a una informació publicada per ‘Expansión’, que apunta que el 2021 el 70% de les inversions i noves empreses a l’Estat el 2021 van ser a Catalunya. “Aquestes xifres són una nova plantofada a tots els que diuen dia rere dia que l’economia catalana està en decadència; res més lluny de la realitat”, ha sentenciat.