Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1709
La República

Puigneró diu que JxCat serà “garant que no es rebaixen els continguts” de la taula de diàleg amb l’Estat

ACN Barcelona.-El vicepresident de la Generalitat, Jordi Puigneró, ha assegurat aquest dissabte que des de JxCat, el seu partit, seran “garants” que “els continguts” de la taula de diàleg amb […]

Agències 29/05/2021

ACN Barcelona.-El vicepresident de la Generalitat, Jordi Puigneró, ha assegurat aquest dissabte que des de JxCat, el seu partit, seran “garants” que “els continguts” de la taula de diàleg amb l’Estat “no es rebaixen”. “Veurem on ens porta. Hem decidit que en els propers mesos faríem confiança al Govern i, per tant, també a l’estratègia de la taula d’ERC”, ha explicat en una entrevista amb TV3. Puigneró ha dit que aquest espai de negociació amb el govern espanyol és “un primer pas per intentar solucionar el conflicte”, però ha lamentat que la primera trobada, que es va fer amb l’anterior Govern, va quedar en una “foto”.

Sobre la polèmica generada a la política espanyola per la possibilitat que el govern estatal indulti els líders independentistes condemnats pel referèndum de l’1 d’octubre de 2017, ha dit no sorprendre-li que el Tribunal Suprem s’hi hagi posicionat en contra i ha reclamat a l’executiu espanyol que no “jugui políticament” amb l’indult. “Demanaria que se’n parli menys i que, si hi ha d’haver un indult, es faci”, ha dit.