Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

Puigdemont i Junqueras es retroben prop de quatre anys després

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest dijous. ‘El Periódico’ obre amb un tema d’abast social i polític: “Alarma en Europa por la creciente impunidad de los delitos de odio”. La […]

Avatar
Agències 08/07/2021

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest dijous. ‘El Periódico’ obre amb un tema d’abast social i polític: “Alarma en Europa por la creciente impunidad de los delitos de odio”. La foto central és per a la pandèmia: “La vacunación acelera”. ‘El Punt Avui’ opta per l’evolució de la pandèmia: “La immunitat s’allunya”. A sobre, a cinc columnes, la foto del retrobament entre Puigdemont i Junqueras: “Tres anys i nou mesos després”. ‘La Vanguardia’ uneix pandèmia i economia: “La cinquena onada enfonsa el turisme estranger”. Puigdemont i Junqueras també són a la foto principal de la primera plana del rotatiu barceloní: “Retrobament quasi quatre anys després”.

‘La Razón’ indaga en la remodelació de l’executiu que podria preparar el president d’Espanya: “Sánchez oculta a Podemos el peso de la crisis de Gobierno”. Al costat, sobre la qüestió sobiranista: “Junqueras y Puigdemont evidencian su ruptura en Waterloo”.’Ara’ sobre el setge a l’independentisme: “El Tribunal de Comptes no va qüestionar l’acció exterior catalana el 2016”. A sota, foto a quatre columnes de dos dels protagonistes principals d’aquest moviment: “Retrobament a Waterloo”.’ABC’, també a l’entorn del conflicte entre Catalunya i Espanya: “Sánchez planea ayudas fiscales para que las empresas vuelvan a Cataluña”. Junqueras i Puigdemont també són protagonistes de la fotografia de portada del rotatiu madrileny: “Tenso reencuentro del preso con el fugado”.