Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1709
La República

Puigdemont a l’acte de celebració de la Diada: “Aspirem a ser l’última generació d’exiliats catalans”

ACN Anvers .-L’expresident Carles Puigdemont ha assegurat que la “repressió” a l’estat espanyol continua vigent en la vigília de la Diada. “Aspirem a ser l’última generació d’exiliats catalans”, ha dit […]

Agències 10/09/2020

ACN Anvers .-L’expresident Carles Puigdemont ha assegurat que la “repressió” a l’estat espanyol continua vigent en la vigília de la Diada. “Aspirem a ser l’última generació d’exiliats catalans”, ha dit aquest dijous en un acte de celebració de la Diada a Anvers, a Bèlgica. El líder de JxCat ha reivindicat “el dret europeu” dels pobles a esdevenir el que vulguin els seus ciutadans. Per la seva banda, la delegada del Govern davant la UE, Meritxell Serret, ha llegit un escrit del líder d’ERC on reivindica el “futur en comú” dels Països catalans amb “democràcia, llibertat i justícia social”. Serret també ha reivindicat el “dret d’autodeterminació i l’amnistia”.

Representants de JxCat, ERC, la CUP, la JNC, l’ANC, Consell per la República i el Casal Català a Bèlgica ha fet una ofrena floral al marquès de Rubí, un militar català que va lluitar a la guerra de Successió.