Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1151
La República

Puig tanca un préstec sostenible de 200 milions d’euros amb el Banc Sabadell

ACN Barcelona.-La companyia de bellesa i moda Puig ha tancat un préstec sostenible amb el Banc Sabadell per valor de 200 MEUR. Segons ha explicat l’empresa, amb aquest finançament Puig […]

Avatar
Agències 26/07/2021

ACN Barcelona.-La companyia de bellesa i moda Puig ha tancat un préstec sostenible amb el Banc Sabadell per valor de 200 MEUR. Segons ha explicat l’empresa, amb aquest finançament Puig avança en la seva transició cap a un model de negoci més sostenible i tenint en compte els impactes ambientals en la seva activitat empresarial. “L’operació ha posat de manifest la idea estratègica impulsada el 2013 des del consell d’administració i direcció de la companyia de seguir avançant en el seu compromís social i mediambiental”, afirma l’empresa. Durant els últims set anys, Puig ha reduït en un 55% la seva petjada de carboni total i actualment és neutre en emissions a les seves quatre plantes, on s’utilitzen energies renovables i altres iniciatives mediambientals.

També des del 2014, Puig ha aconseguit l’objectiu de ‘zero residus a la deixalleria’ en les quatre plants de producció i les dues seus mitjançant la reutilització, el reciclatge o l’enviament de residus per a la valorització energètica.”Ens preparem per a una nova i ambiciosa fulla de ruta que està basada en el reforçament i millora contínua dels cinc pilars estratègics, així com la integració d’aquelles certificacions i compromisos internacionals més rellevants”, ha assegurat el president executiu de Puig, Marc Puig.