Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

Pueyo diu que anunciar el confinament del Segrià al matí “ha generat nerviosisme”: “Més temps ens hauria anat bé a tots”

ACN Barcelona.-L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha lamentat el poc marge de temps que ha tingut la ciutat per preparar-se pel confinament perimetral del Segrià ordenat aquest dissabte al matí. […]

Avatar
Agències 04/07/2020

ACN Barcelona.-L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha lamentat el poc marge de temps que ha tingut la ciutat per preparar-se pel confinament perimetral del Segrià ordenat aquest dissabte al matí. “Si he d’interpretar l’opinió de sectors econòmics i de població de Lleida, haguéssim demanat una mica més de temps. Saber-ho a les deu del matí ha generat molta inquietud i nerviosisme”, ha explicat l’alcalde en una entrevista al FAQs, on ha argumentat que moltes persones tenien previst marxar o han sortit de la ciutat i no sabien que abans de les 4 haurien de tornar-hi. “Més temps ens hauria anat bé a tots”, ha conclòs.

Tot i això, Pueyo ha agraït la tasca a la consellera de Salut, Alba Vergés, amb qui ha assegurat que han estat en estret contacte.D’altra banda, l’alcalde ha negat que “la majoria de contagis” a la comarca siguin de temporers i ha dit que no està “en condició de fer aquesta afirmació”. Tot i això, sí que ha aprofitat per reclamar al govern espanyol que regularitzi la situació d’aquestes persones, que ha apuntat que en molts casos no tenen papers i això provoca que no puguin treballar malgrat haver-se desplaçat a la zona.