Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

Pueyo destitueix Talamonte de tinent d’alcalde: “No es pot repicar i anar a la processó ni es pot ser govern i oposició”

ACN Lleida.-L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha signat aquest dimecres tres decrets d’alcaldia en què retira al regidor del Comú de Lleida, Sergi Talamonte, la condició de tercer tinent d’alcalde, […]

Avatar
Agències 14/07/2021

ACN Lleida.-L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha signat aquest dimecres tres decrets d’alcaldia en què retira al regidor del Comú de Lleida, Sergi Talamonte, la condició de tercer tinent d’alcalde, així com les competències de la regidoria d’Habitatge i Transició Ecològica, que assumirà temporalment el mateix Pueyo. El paer en cap també ha retirat Talamonte de la Junta de Govern Local. Pueyo ha pres aquesta decisió després del comunicat del Comú de Lleida en què anunciaven que votarien en contra de la reparcel·lació de Torre Salses a la Junta de Govern Local. “No és la primera vegada que Talamonte actua de govern i d’oposició i és profundament deslleial”, ha lamentat Pueyo, que també ha afegit que “no es pot repicar i anar a la processó”.