Dilluns, 26 de setembre de 2022 - Edició 1523
La República

Protecció Civil fa un balanç positiu de la revetlla perquè la ciutadania “ha celebrat amb prudència”

ACN Parets del Vallès.-Mercè Salvat, directora general de Protecció Civil, ha fet una valoració molt positiva de la revetlla de Sant Joan perquè tot i l’alta participació ciutadana, molt similar […]

Agències 24/06/2021

ACN Parets del Vallès.-Mercè Salvat, directora general de Protecció Civil, ha fet una valoració molt positiva de la revetlla de Sant Joan perquè tot i l’alta participació ciutadana, molt similar a la de fa dos anys, els incidents registrats s’han situat al nivell de l’any passat en plena pandèmia. En aquest sentit, ha atribuït les bones xifres al fet que la ciutadania ha sabut trobar l’equilibri entre “celebrar i fer-ho amb prudència”. Salvat també ha posat en valor el fet que durant la revetlla no s’hagi registrat cap víctima mortal a les carreteres catalanes tot i l’alt volum de vehicles que han sortit de l’àrea metropolitana de Barcelona.

Pel que fa a l’ús de les platges durant la revetlla, Salvat ha destacat que, més enllà d’algun incident aïllat, la nit ha estat tranquil·la perquè la gent ha actuat amb civisme i seguint les recomanacions de les autoritats.La part negativa de la nit han estat les dues agressions, una homòfoba al districte de Gràcia i una sexual a Esplugues de Llobregat, denunciades durant la revetlla. Aquí, la directora general de Protecció Civil ha condemnat enèrgicament els fets deixant clar que és “intolerable” que en ambients festius es produeixin aquest tipus d’agressions.