Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

Protecció Civil es forma en les necessitats de col·lectius vulnerables per millorar la gestió de les emergències

ACN Barcelona.-Protecció Civil ha començat aquest dilluns una formació especialitzada per conèixer les necessitats específiques de col·lectius vulnerables o amb requeriments especials per adequar la planificació i gestió de les […]

Avatar
Agències 05/07/2021

ACN Barcelona.-Protecció Civil ha començat aquest dilluns una formació especialitzada per conèixer les necessitats específiques de col·lectius vulnerables o amb requeriments especials per adequar la planificació i gestió de les emergències i catàstrofes. Una quarantena de tècnics i comandaments de Protecció Civil de la Generalitat i de Protecció Civil dels ajuntaments de Castellbisbal, Corbera de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts i Vallbona d’Anoia han participat en la primera de les sessions, impartida per l’ONCE per conèixer les necessitats específiques de les persones amb discapacitat visual. Es preveuen altres sessions per abordar les necessitats de persones amb discapacitats sensorials o mobilitat reduïda; amb problemes de salut mental; o sense llar.

La Direcció General de Protecció Civil també realitzarà sessions sobre els requeriments i reptes que implica la diversitat religiosa en la gestió de les emergències. A més, hi ha sessions previstes per detectar necessitats específiques en cas d’emergència de persones d’edat avançada i d’infants, joves i adolescents.