Dilluns, 26 de setembre de 2022 - Edició 1522
La República

Protecció Civil desactiva l’alerta de l’InunCat perquè les pluges més intenses han estat al mar

ACN Barcelona.-Protecció Civil de la Generalitat ha donat per finalitzada la fase d’alerta del pla InunCat, un cop passat el gruix de les precipitacions, de les quals les més intenses […]

Agències 23/09/2021

ACN Barcelona.-Protecció Civil de la Generalitat ha donat per finalitzada la fase d’alerta del pla InunCat, un cop passat el gruix de les precipitacions, de les quals les més intenses han caigut al mar, i no s’han registrat incidències rellevants. L’InunCat queda ara en situació de prealerta per l’episodi de fort onatge a les Terres de l’Ebre fins al vespre d’aquest dijous. El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) ha finalitzat l’episodi de perill per pluges i manté l’avís de perill per estat de la mar amb possibilitat d’onades superiors a 2,5 metres (maregassa) a les comarques del Baix Ebre i el Montsià.

Durant la passada nit i matinada no s’han registrat pluges intenses, ja que el principal nucli de tempesta s’ha mantingut sobre el mar. D’altra banda, fins el migdia d’aquest dijous encara es podran registrar xàfecs intensos de forma local al litoral de la meitat sud de Catalunya.