Dijous, 2 de febrer de 2023 - Edició 1652
La República

Prop de 9.000 persones assisteixen a ‘La Factoria dels Reixos’ al pavelló Barris Nord de Lleida

ACN Lleida – Prop de 9.000 persones hauran assistit a les vuit sessions de ‘La Factoria dels Reixos’ programades entre els dies 1 i 2 de gener al pavelló Barris […]

Agències 02/01/2023

ACN Lleida – Prop de 9.000 persones hauran assistit a les vuit sessions de ‘La Factoria dels Reixos’ programades entre els dies 1 i 2 de gener al pavelló Barris Nord de Lleida i que acabaran aquesta tarda. En la seva tercera edició, s’ha consolidat durant les festes nadalenques entre el públic familiar de Ponent. “És un espectacle que ha arribat al cor de tota la ciutadania i que ha aconseguit portar la màgia del Reixos a totes les llars i la canalla de Lleida i contrades”, ha destacat l’alcalde Miquel Pueyo. ‘La Factoria dels Reixos’, que va néixer arran de les restriccions per la pandèmia, ha incorporat enguany diverses novetats que el públic ha anat descobrint en les diferents sessions i que han comptat amb la gran acceptació dels més petits.

“És un espectacle plenament consolidat en les dates nadalenques a tot el territori lleidatà, ja que ve molta gent que no viu a Lleida ciutat i, per tant, vol dir que Lleida es converteix en un referent en l’àmbit cultural i, efectivament, actua com a pol d’atracció per a la resta del territori”, ha remarcat Pueyo, després d’assistir a la sessió d’aquest migdia. “És un musical per a totes les edats i inclusiu de manera que tothom qui vulgui pugui assistir-hi”, ha indicat el regidor de Festes, Ignasi Amor.

‘La Factoria dels Reixos’ està impulsada per l’Ajuntament de Lleida, amb la col·laboració de diversos patrocinadors. Miquel Pueyo ha felicitat per l’èxit de l’espectacle l’equip de Festes Lleida i el director de l’espectacle, Ferran Aixalà, així com les companyies de Lleida i del territori que hi han participat (Clara Olmo, Lo Somriure Solidari, Zum Zum, Festuc Teatre, El Sidral, Campi qui pugui, Els Salats i Jordi Villacampa).