Edició 1774

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 04 de juny del 2023
Edició 1774

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 04 de juny del 2023

Projecten un parc eòlic de vuit aerogeneradors i 48,8 MW de potència a Riba-roja, Maials i Almatret

|

- Publicitat -

ACN Riba-roja d’Ebre – El projecte de parc eòlic Les Basses Roges 2 sotmet a informació pública, com apareix aquest dimecres al DOGC (Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya), l’autorització administrativa prèvia, l’autorització administrativa de construcció, l’autorització d’actuació específica d’interès públic en sòl no urbanitzable i avaluació d’impacte ambiental. La central, de 48,80 MW de potència es projecta en terrenys de sòl no urbanitzable dels termes municipals de Maials i Almatret, a la comarca del Segrià, i de Riba-roja d’Ebre, a la comarca de la Ribera d’Ebre. La promotora és Energías Renovables de Grian SL, amb seu social a Madrid. La inversió prevista és de 35.462.402,81 euros.

El parc eòlic estarà compost de vuit aerogeneradors de 6,1 MW de potència unitària, amb tres pales de 158 metres de diàmetre de longitud i una alçada de boixa de 120,9 metres. L’evacuació de l’energia es farà amb línies soterrades d’interconnexió a 30 kV i es preveu connectar-lo a una subestació inexistent que connectarà a la subestació Ascó.

Publicitat

Les persones o entitats interessades o que es considerin afectades poden presentar al·legacions en el termini de trenta dies.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió