Divendres, 4 de desembre de 2020 - Edició 862
La República

Primera nit de carrers buits a Tarragona amb el toc de queda

ACN Tarragona.-Menys moviment del que és habitual al centre de Tarragona amb l’entrada en vigor del toc de queda. La ciutat habitualment ja és tranquil·la els diumenges a la nit, […]

Avatar
Agències 26/10/2020

ACN Tarragona.-Menys moviment del que és habitual al centre de Tarragona amb l’entrada en vigor del toc de queda. La ciutat habitualment ja és tranquil·la els diumenges a la nit, però a partir de les deu del vespre els carrers s’han apagat encara més. Tot i això algunes excepcions. Poc després de tocar les deu encara hi havia persones fent cua en un restaurant de menjar ràpid de la Rambla Nova, o motos repartint menjar a domicili. En canvi, alguns establiments d’alimentació han esperat fins l’últim minut per baixar la persiana. En aquella hora també s’han vist persones passejant el gos o fins i tot esperant l’autobús urbà per tornar a casa. A partir de la mitjanit però, la ciutat ja ha quedat pràcticament deserta.

A la Rambla Vella, només han quedat en funcionament les urgències de l’Hospital de Santa Tecla. I a la plaça de la Font, des del carrer se senten les televisions de les cases, un fet inèdit en un dels racons amb més vida de la ciutat. Als barris de Ponent, com Campclar o Torreforta també s’ha seguit escrupolosament el confinament nocturn.En la primera nit de toc de queda els Mossos d’Esquadra han establert controls estàtics de caràcter informatiu. Un d’ells ha estat a la T-11, a l’alçada de Torreforta, on dues patrulles aturaven els pocs vehicles i els demanaven perquè circulaven. La Guàrdia Urbana de la ciutat ha fet un dispositiu similar, i no ha incrementat el nombre d’agents respecte qualsevol altra nit.

Relacionats