Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023
Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023

Primavera Sound amplia l’abast internacional amb noves edicions a Colòmbia i Paraguai

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – Els responsables del festival musical Primavera Sound han anunciat que el certamen tindrà noves edicions a Colòmbia i Paraguai, en un nou pas de l’expansió internacional de la iniciativa. La primera edició de Primavera Sound Bogotà tindrà lloc al Parc Metropolità Simón Bolívar els dies 9 i 10 de desembre d’aquest any, mentre que a Paraguai, l’escenari triat serà el Parc Olímpic de la capital del país, Asunción, el 7 de desembre. Les dues cites se sumen a les que el festival barceloní ja fa a l’Amèrica del Sud. En aquest sentit, aquest anys serà el segon consecutiu que també n’hi haurà a l’Argentina i al Brasil.

Així doncs, el periple del Primavera Sound a l’altra banda de l’oceà Atlàntic començarà a Buenos Aires els dies 25 i 26 de novembre, seguirà a Sao Paulo el 2 i 3 de desembre, continuarà a Asunción el 7 del mateix mes i acabarà a Bogotà el 9 i 10 també de desembre.

Publicitat

Els organitzadors del festival prometen, per a les noves edicions, una confluència de “talent local i internacional”, sense donar més detalls del cartell.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió