Dijous, 28 de gener de 2021 - Edició 917
La República

Primàries Catalunya lliura més de 7.000 avals a la Junta Electoral

ACN Barcelona.-El Moviment de Primàries de Catalunya ha lliurat més de 7.000 avals a la Junta Electoral. L’entitat ha superat el tall a les quatre demarcacions, per la qual cosa […]

Avatar
Agències 11/01/2021

ACN Barcelona.-El Moviment de Primàries de Catalunya ha lliurat més de 7.000 avals a la Junta Electoral. L’entitat ha superat el tall a les quatre demarcacions, per la qual cosa podrà presentar llistes a totes les circumscripcions electorals en les eleccions del 14 de febrer. En concret, a la demarcació de Barcelona n’ha recollit 4.995. L’ha seguit la demarcació de Tarragona, amb 920. A la de Girona el nombre d’avals ha estat 665. I finalment a la de Lleida se n’han recollit 480. El moviment espera ara poder començar la campanya “ben aviat” i “demostrar, un cop més, que una manera diferent de fer política és possible” i que, “gràcies a aquesta regeneració, la independència serà una realitat”.

“Tenim un mandat vigent, el del referèndum oficial i vinculant del primer d’octubre i ni l’oblidem ni permetrem que ens el facin oblidar”, afirma l’entitat, que té una llista de 135 candidats escollits en eleccions primàries.

Relacionats