Dilluns, 27 de setembre de 2021 - Edició 1159
La República

Presó sense fiança per a dos dels detinguts a Barcelona per aldarulls de les últimes nits

ACN Barcelona.-El jutge ha decretat presó provisional, comunicada i sense fiança per a dos dels detinguts per aldarulls de les últimes nits a Barcelona. Els jutjats de guàrdia de Barcelona […]

Avatar
Agències 18/10/2019

ACN Barcelona.-El jutge ha decretat presó provisional, comunicada i sense fiança per a dos dels detinguts per aldarulls de les últimes nits a Barcelona. Els jutjats de guàrdia de Barcelona números 1 i 3 han rebut aquest divendres 12 detinguts en relació a diferents incidents. Per a dos d’ells, s’ha decreta presó sense fiança, mentre que per la resta s’ha acordat la llibertat provisional amb mesures cautelars. Entre elles, la prohibició de participar en qualsevol manifestació. Les causes contra ells estan obertes per delictes com desordres públics, danys, atemptat a agent a l’autoritat i manifestació il·lícita.

Als 10 que han quedat en llibertat se’ls ha imposat mesures cautelars com l’obligació de personar-se al jutjat periòdicament, retirada de passaport, prohibició de sortida del país, prohibició de participar en qualsevol manifestació i/o concentració durant el temps de tramitació de la causa dins del territori català.