Dilluns, 27 de març de 2023 - Edició 1705
La República

PP, Vox i Ciutadans, junts a Colón contra els indults als independentistes

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest dissabte. ‘El País’ obre portada amb la polèmica a l’entorn dels indults dels presos independentistes: “El PP y la ultraderecha se unen en la […]

Agències 29/05/2021

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest dissabte. ‘El País’ obre portada amb la polèmica a l’entorn dels indults dels presos independentistes: “El PP y la ultraderecha se unen en la calle contra los indultos”. Al costat, titular econòmic: “El Gobierno busca frenar la retribución de las eléctricas”. ‘El Periódico’ aposta pel Medi Ambient: “Triple cop al petroli en la defensa del clima”. A sota, gran fotografia del mercat de la Boqueria de Barcelona, en el context de l’inici del retorn del turisme: “La Rambla torna a bategar”.

‘La Razón’, sobre la mobilització de la dreta espanyola contra els indults: “Casado recela de otra foto de Colón con Abascal”. La fotografia de portada és per al rei i la seva filla: “La nueva vida de la princesa Leonor”.’Ara’ destaca la decisió de l’Agència Europea del Medicament sobre la vacuna contra la covid-19 de Pfizer als menors: “Europa autoritza la vacunació dels adolescents”. A sota, la mobilització de la dreta espanyola contra la mesura de gràcia als polítics independentistes empresonats: “PP, Vox i Cs es mobilitzen contra els indults als presos”.’ABC’ també opta per l’actualitat de la vacunació contra la covid-19: “Europa autoriza vacunar a menores para el próximo curso”. Fotografia a cinc columnes per a Carmen Cervera, la baronessa Thyssen, entrevistada pel rotatiu: “Mientras yo viva, no se hereda nada, no se reparte mi colección”.’El Mundo’, a l’entorn de la possibilitat que el govern espanyol atorgui la mesura de gràcia als presos independentistes catalans: “Campo promovió en las Cortes prohibir el indulto por malversar”. Fotografia a quatre columnes per al rei i la seva família: “Don Felipe, padrino en la confirmación de Leonor”.I ‘La Vanguardia’ que es decanta per la mobilització dels tres partits espanyols de dretes per la polèmica sobiranista catalana: “El PP, Ciutadans i Vox tornaran a unir-se a Colón en contra dels indults”. La fotografia de portada també és per al reinici de l’activitat turística a Barcelona, en aquest cas a l’Arc de Triomf: “Els bicitaxis tornen amb els primers turistes”.