Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1053
La República

Posen a la venda pacs familiars amb caragols i begudes perquè els lleidatans puguin viure l’Aplec des de casa

ACN Lleida.-La Federació de Colles de l’Aplec del Caragol de Lleida (Fecoll), Caragols Almacelles, Raimat, San Miguel i les cadenes de supermercats Bon Preu-Esclat i Plusfresc, han creat el ‘Pac […]

Avatar
Agències 05/05/2020

ACN Lleida.-La Federació de Colles de l’Aplec del Caragol de Lleida (Fecoll), Caragols Almacelles, Raimat, San Miguel i les cadenes de supermercats Bon Preu-Esclat i Plusfresc, han creat el ‘Pac Família Aplec’ perquè els collistes i lleidatans en general puguin gaudir de l’esperit de la festa durant tot el mes de maig amb caragolades a casa. El lot de la promoció, pensat per a quatre persones, inclou un quilo de caragols, una ampolla de vi negre Raimat Abadia i sis cerveses San Miguel per 15 euros. Es podrà adquirir des d’aquest divendres, 8 de maig, als supermercats Bon Preu-Esclat i Plusfresc de Lleida, a partir d’aquest divendres, dia 8 de maig i fins al dia 30 de maig.

La Fecoll completa la campanya amb el concurs fotogràfic #aplecacasa, que convida a publicar a les xarxes socials Twitter, Facebook i Instagram imatges de les caragolades. Es valorarà si la imatge inclou elements relacionats amb l’Aplec del Caragol i si els protagonistes vesteixen de collistes o hi apareixen els productes inclosos en el pac. La fotografia guanyadora s’endurà una visita al celler Raimat i dinar per a dues persones al Restaurant de la Fecoll, a més de dos lots de productes de Raimat i San Miguel. El president de la Fecoll, Ferran Perdrix, considera que, tot i que l’emergència sanitària de la covid-19 ha obligat a traslladar l’Aplec del Caragol al mes d’octubre, “les caragolades a casa poden mantenir l’esperit de la festa durant el mes de maig”. Així mateix, el president de la Federació de colles vol agrair la “generositat” dels patrocinadors i col·laboradors de la festa en aquesta campanya.Cal recordar que la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol va decidir ajornar la 41a edició de l’Aplec del Caragol de Lleida, prevista inicialment entre el 22 i el 24 de maig, als dies 9, 10 i 11 d’octubre, sempre i quan la celebració de la festa “no suposi cap risc per a la salut dels collistes i visitants”, segons remarquen des de la Fecoll. D’aquesta manera, l’edició d’enguany coincidirà amb la trobada de l’Aplec de Tardor, que habitualment es porta a terme durant una única jornada, el primer o segon diumenge d’octubre.