Dissabte, 23 d'octubre de 2021 - Edició 1185
La República

PortAventura tanca fins al 30 d’octubre per les restriccions imposades pel Govern

ACN Salou / Vila-seca.-PortAventura World tanca el parc temàtic des d’aquest divendres i fins al proper 30 d’octubre per complir amb les restriccions decretades per la Generalitat en el marc […]

Avatar
Agències 16/10/2020

ACN Salou / Vila-seca.-PortAventura World tanca el parc temàtic des d’aquest divendres i fins al proper 30 d’octubre per complir amb les restriccions decretades per la Generalitat en el marc de la lluita contra la covid-19. Segons fonts de PortAventura World, l’empresa aplicarà “les instruccions i recomanacions que resultin d’aquestes mesures”, i prendrà “les màximes precaucions i sempre en coordinació amb les autoritats sanitàries”. La companyia remarca que la salut dels clients, empleats i col·laboradors és la seva “prioritat absoluta”. El tancament agafa el parc temàtic al mig de la campanya de Halloween, una de les més potents de l’any, i esperen poder reobrir el 31 d’octubre.

Aquest divendres el DOGC ha publicat les mesures anticovid anunciades pel Govern, entre les quals hi ha suspendre “l’obertura al públic dels parcs i fires d’atraccions, incloent-hi tot tipus d’estructures no permanents desmuntables”.Des de la companyia no han fet encara una valoració econòmica del que suposa el tancament, però han avançat que hauran d’incloure més treballadors en situació d’ERTO. També han assegurat que tornaran a reobrir quan els ho permetin i que, a dia d’avui, no contentemplen donar per acabada la temporada. La idea inicial doncs, és que els hotels tornin a allotjar clients a partir de la nit del 30 d’octubre i que el parc reobri el 31. Aquest divendres tan sols hi havia un hotel obert, el Gold River, i durant el matí s’han gestionat les sortides de 423 persones, segons fonts de PortAventura World. “Estem abocats a atendre els clients que tenien reserves. Els estem trucant perquè puguin canviar-les per d’aquí unes setmanes”, ha indicat David García Blancas, director general de negoci de PortAventura World. Les entrades que s’havien venut serviran per qualsevol dia fins a final de temporada.