Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1157
La República

Ponsa anuncia que treballen per “un gran acord” per tirar endavant “una llei de drets culturals de la ciutadania”

ACN Barcelona.-La consellera de Cultura, Àngels Ponsa, ha anunciat aquest dimecres que el Departament de Cultura treballa en la promoció d’”un gran acord perquè Catalunya tingui una llei de drets […]

Avatar
Agències 09/09/2020

ACN Barcelona.-La consellera de Cultura, Àngels Ponsa, ha anunciat aquest dimecres que el Departament de Cultura treballa en la promoció d'”un gran acord perquè Catalunya tingui una llei de drets culturals de la ciutadania”. En aquest context, ha emplaçat “al consens de tots els partits que configuren el Parlament per poder treballar intensament en aquesta direcció”. Un dia després de prendre possessió al Palau de la Generalitat, Ponsa ha fet aquestes declaracions en la seva primera compareixença com a consellera a la cambra catalana, i en resposta a una pregunta oral al Ple del Parlament.

Ponsa ha ressaltat que el Govern treballa “per promoure la cultura com a servei essencial” amb l’objectiu de facilitar la protecció de la cadena de valor de la cultura, “des dels creadors, passant pels agents articuladors fins a les empreses culturals, associacions i entitats”, i promoure un gran acord que vagi més enllà i que pugui fer que hi hagi una llei de drets culturals de la ciutadania.