Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

‘PoliAmor’, la primera sèrie per Instagram Live d’Europa ha estat seleccionada al festival INPUT

ACN Barcelona.-La sèrie ‘PoliAmor’, produïda per TVC i El Terrat, que es va estrenar per Instagram Live el novembre de l’any passat, ha estat seleccionada a l’INPUT, festival de continguts […]

Avatar
Agències 03/04/2019

ACN Barcelona.-La sèrie ‘PoliAmor’, produïda per TVC i El Terrat, que es va estrenar per Instagram Live el novembre de l’any passat, ha estat seleccionada a l’INPUT, festival de continguts innovadors de televisions públiques, entre 250 formats de 40 països diferents. El mes de maig i en el marc del festival INPUT, ‘PoliAmor’, la ficció que es va emetre entre novembre del 2018 i febrer d’aquest any a través de la xarxa social Instagram, es presentarà a Bangkok juntament amb altres formats que han destacat per la serva originalitat.

En l’edició d’aquest any, s’hi han presentat més de 250 programes entre documentals, ficcions, formats o websèries de 40 països diferents. El jurat, format per dotze professionals d’arreu del món, només han triat dos projectes que provenen de l’Estat, un d’ells, ‘PoliAmor’. D’aquesta ficció, n’han destacat “la capacitat per arribar al públic jove a través de les noves plataformes”. ‘Poliamor’ formarà part de la sessió ‘Should I stay or should I go? The good and bad side of Social Media’, en què es vol debatre sobre el paper de la televisió pública en les plataformes socials. Nausicaa Bonin interpreta a Berta a ‘PoliAmor’, una comèdia que aborda les relacions humanes, les aspiracions emocionals i el que ofereix la realitat. Una comèdia que, com explica El Terrat, per primera vegada compta amb la interacció de l’espectador, que fins i tot podrà decidir com s’ha d’acabar. Amb la idea original, direcció i guió d’Àlex Mañas i Jordi Planas, formen part del repartiment Nausicaa Bonnín (Berta), Roi Sastre (Àlex), Ivan Massagué (Sergi), Marta Millà (Merche), Pep Ambròs (Pol) i Pau Ribó (Toni).Cada entrega de ‘PoliAmor’ consta de tres parts: la primera és un monòleg d’aproximació de la Berta, la protagonista de la ficció, en què explica com li ha anat la setmana. Després s’emet un capítol de cinc minuts en què es troba amb una altra persona i es plantegen uns conflictes que es tracten en la tercera part, un xat en directe conduït per l”instagramer’ Roi Sastre, en què els espectadors opinen sobre el capítol i proposen què hauria de fer la Berta. El capítol es completa amb una actuació musical en acústic i en directe, i un il·lustrador que reinterpreta el logotip de ‘PoliAmor’.INPUTL’INPUT és un festival internacional que es fa cada any des del 1978. S’ha consolidat com un dels certamens més importants sobre programació innovadora de tot el món i serveix com a punt de trobada global de tots els professionals de la televisió.