Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023
Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023

Pol Bosch assumeix la direcció artística de l’Aquelarre 2023

|

- Publicitat -

ACN Cervera – L’Aquelarre de Cervera celebrarà enguany la seva 45a edició amb una direcció artística renovada. El cerverí Pol Bosch serà l’encarregat de donar forma a l’espectacle de la festa sota el paraigua de la companyia local Alea Teatre. Segons l’organització, la continuïtat de la companyia teatral garanteix la professionalitat de l’espectacle de dissabte a la nit, un dels puntals del certamen. D’aquesta manera, Bosch agafa el relleu d’Albert Parra, qui ha estat el director artístic de la festa durant els darrers deu anys. L’Aquelarre se celebrarà del 25 al 27 d’agost i tornarà a omplir els carrers de la capital de la Segarra de foc, música i bruixes.

El nou director artístic de l’Aquelarre és escolta i està implicat en el teixit associatiu i cultural de Cervera, especialment en les nits del teatre, els titelles de dimecres de cendra o els pastorets irreverents Santa Innocència.

Publicitat

Aquesta setmana s’ha celebrat el Consell Assessor d’Aquelarre que, juntament amb la regidoria d’Aquelarre, ja fa setmanes que treballen per donar forma a l’edició de 2023, que com cada any tindrà lloc el darrer cap de setmana d’agost.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió