Edició 1768

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de maig del 2023
Edició 1768

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de maig del 2023

Podem vol que els directius i presentadors dels grans mitjans hagin de fer públic el seu patrimoni

|

- Publicitat -

ACN Madrid – La secretària general de Podem i ministra de Drets Socials, Ione Belarra, ha anunciat aquest divendres que “en els pròxims dies” la seva formació registrarà una proposició de llei al Congrés perquè els directius de les empreses privades de comunicació i els presentadors dels “programes de més audiència” hagin de presentar una declaració de béns igual que ho han de fer els càrrecs públics. Segons Belarra, ja s’ha demostrat que “hi ha periodistes i gent que presenta aquests programes que manen més que un diputat o una ministra, i precisament per això la gent té dret a saber quins interessos econòmics tenen”.

Ha posat com a exemple el cas d’Ana Rosa Quintana, que “té 44 pisos turístics”, i és “una especuladora immobiliària disfressada de periodista que diu als espanyols la mentida que la llei d’habitatge fomenta l’ocupació”.

Publicitat

Segons Belarra, Ana Rosa Quintana critica la llei d’habitatge “perquè té interessos especulatius que seran retallats per la llei”.

Per tant, segons Belarra, “aquesta mesura de transparència és fonamental” per garantir “el dret dels ciutadans a una informació verídica”.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió