Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023
Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023

Podem respon a l’anunci de Sánchez recordant que “el millor” per crear un parc públic és complir la llei d’habitatge

|

- Publicitat -

ACN Madrid – La secretària general de Podem i ministra de Drets Socials, Ione Belarra, ha reaccionat aquest dimarts a l’anunci de 20.000 nous habitatges que ha fet el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, afirmant que “el millor per ampliar el parc públic d’habitatge de lloguer és exigir complir i complir de manera extensa la llei d’habitatge” que “contempla que totes les noves promocions reservin el 40% a habitatge protegit, i la meitat, el 20%, a lloguer social”. “Aquesta és la millor manera de poder tenir tan aviat com sigui possible un parc d’habitatge protegit que estigui a l’altura d’altres països”, ha dit als passadissos del Senat.

Belarra ha esquivat les preguntes sobre si Podem estava al cas de l’anunci del president espanyol, i ha afirmat que “l’important” és que es compleixi la llei que s’aprova al Congrés aquest dijous.

Publicitat

També ha evitat les preguntes sobre si el president espanyol està fent anuncis electoralistes. “Crec que això ho han de jutjar els ciutadans. El que puc dir és que Podem pota treballant en la llei d’habitatge tota la legislatura i que ara el fonamental és que la llei s’aprovi i es compleixi tan aviat com sigui possible”.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió