Dilluns, 26 de setembre de 2022 - Edició 1523
La República

Podem reclama la retirada de títols nobiliaris a condemnats per corrupció

ACN Madrid – Podem ha anunciat aquest dilluns que impulsarà una iniciativa parlamentària perquè la Justícia pugui retirar els títols nobiliaris a persones condemnades per corrupció. El portaveu de la […]

Agències 11/04/2022

ACN Madrid – Podem ha anunciat aquest dilluns que impulsarà una iniciativa parlamentària perquè la Justícia pugui retirar els títols nobiliaris a persones condemnades per corrupció. El portaveu de la formació Javier Sánchez Serna ha vinculat la iniciativa a la investigació judicial oberta pel Tribunal Superior de Justícia de Madrid a Luis Medina, marquès de Vilalba, pel cas de les mascaretes venudes a L’Ajuntament de Madrid durant la pandèmia. La llei, ha dit, permet inhabilitar càrrecs públics i funcionaris, i un títol nobiliari “no deixa de ser un reconeixement públic a persones que en aquest cas, suposadament, estan lluny de l’exemplaritat pública”.

“És una vergonya que ens trobem una persona que suposadament ha estafat tots els madrilenys i que pot anar pel món presentant-se com a marquès de Villalba”, ha conclòs.