Edició 1770

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 31 de maig del 2023
Edició 1770

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 31 de maig del 2023

Podem es reivindica com “l’única força que parla dels problemes reals de la gent” i que s’atreveix a “transformar”

|

- Publicitat -

ACN Madrid – La líder de Podem i ministra de Drets Socials, Ione Belarra, ha tancat aquest divendres a la tarda la campanya electoral del 28-M a Madrid i ha reivindicat la formació lila com “l’única força política que parla dels problemes reals de la gent” i que té la “valentia” de “transformar”. “Només s’ha parlat d’ETA i de la compra de vots a Melilla. No s’ha parlat de sanitat, d’educació, de dependència i, sobretot, no s’ha parlat del dret a l’habitatge”, ha denunciat Belarra, que ha advertit que hi ha “un problema amb el poder mediàtic”. “Li estan furtant a la gent d’aquest país el dret a la informació veraç”, ha lamentat. Belarra ha assegurat que Podem és l’únic partit que “sí que compleix” i planta cara als poderosos.

“És fonamental que tinguem un Podem el més fort possible”, ha insistit la líder del partit lila, que ha remarcat la importància d’això a Madrid, que és “el fort de la dreta, des d’on controlen els mitjans de comunicació estatals, des d’on irradien el seu poder”. “Cal fer-los fora”, ha dit.

Publicitat

Belarra ha argumentat que és necessària una “esquerra valenta, útil a Madrid, que canviï les coses de veritat” i ha contraposat el que és Podem amb una esquerra “conservadora” com el PSOE, que “no vol transformar les coses sinó que només fa petits retocs cosmètics”.

“Només compleix quan Podem l’obliga”, ha afirmat. Belarra ha criticat aquesta “esquerra cuqui” que “no ha servit de res” i ha reivindicat la necessitat de Podem. “Hem demostrat que per transformar les coses cal valentia” i “aguantar la tremolor de cames”, ha subratllat.

<strong>”Referèndum sobre habitatge”</strong>

Belarra ha repetit una de les consignes de la campanya de Podem aquest 28-M, que és que suposa un “referèndum sobre el dret a l’habitatge” i ha advertit que a partir de dilluns està en joc que es comenci a complir la norma. “S’està intoxicant a la gent des dels principals programes mediàtics”, ha denunciat.

La líder de Podem ha assenyalat a la periodista de Telecinco Ana Rosa Quintana, a qui ha acusat d’estar “mentint” sobre la llei d’habitatge, dient que “afavoreix l’ocupació” quan ella és una “especuladora disfressada de periodista a la qual es farà malbé el negoci”.

Belarra ha assegurat que els candidats de Podem a la Comunitat de Madrid i a l’Ajuntament de la capital espanyola, Alejandra Jacinto i Roberto Sotomayor, seran els únics que plantin cara als interessos econòmics i mediàtics i denunciïn la corrupció.

<strong>”Campanya molt difícil”</strong>

La ministra d’Igualtat i dirigent de Podem, Irene Montero, també ha intervingut en aquest final d’una “campanya molt difícil” amb un “PP que ha fet una campanya absolutament antidemocràtica”. “El bipartidisme tractant d’imposar per al següent cicle polític les seves regles del joc”, ha advertit, i ha criticat que el PP “s’escandalitzi amb la compra de vots” quan “han fet el mateix, tractar de subvertir les voluntats de la gent”.

Montero ha remarcat que Podem és “l’única força política que transforma”. “És igual l’etiqueta que es posin els altres, Podem és l’única força amb capacitat de fer possible l’impossible”, ha assegurat.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió