Dissabte, 25 de març de 2023 - Edició 1703
La República

Podem diu que la moció de censura de Vox és un “autèntic esperpent” que demostra que la dreta “s’ha quedat sense idees”

ACN Madrid – La coportaveu de Podem Alejandra Jacinto ha afirmat que la moció de censura que registra Vox aquest dilluns al Congrés és un “autèntic esperpent”. “És evident que […]

Agències 27/02/2023

ACN Madrid – La coportaveu de Podem Alejandra Jacinto ha afirmat que la moció de censura que registra Vox aquest dilluns al Congrés és un “autèntic esperpent”. “És evident que respon a una batalla amb el PP per veure qui ocupa les portades amb un discurs més delirant i deslegitimador contra el govern”, ha dit en roda de premsa aquest dilluns. Segons la formació lila, la iniciativa del partit d’ultradreta demostra que “la dreta s’ha quedat sense idees” i ara “fa el ridícul”. Jacinto ha insistit que és un “esperpent”, un “numeret” i quelcom “ridícul” presentar la candidatura de l’economista i exdiputat del PCE Ramón Tamames.

“Si Abascal el que volia era treure’s de sobre Feijóo, en lloc de fer el número hauria estat suficient esperar que Ayuso ho hagués decidit”, ha afirmat, i ha criticat que la dreta no estigui centrada a “buscar solucions” a la crisi de preus.