Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

Podem critica Hisenda per la seva inacció respecte al rei emèrit

ACN Madrid.-La portaveu de Podem, Isa Serra, ha criticat aquest dilluns Hisenda per la seva inacció respecte al rei emèrit, que ha pogut regularitzar 8 milions d’euros que havia rebut […]

Avatar
Agències 01/03/2021

ACN Madrid.-La portaveu de Podem, Isa Serra, ha criticat aquest dilluns Hisenda per la seva inacció respecte al rei emèrit, que ha pogut regularitzar 8 milions d’euros que havia rebut de la fundació Zagatka –malgrat que es tenia coneixement d’aquests diners- sense que l’Agència Tributària li notifiqués abans cap actuació per impedir-ho. “Creiem fonamental que ens preguntem on ha estat Hisenda tot aquest temps i com és possible que no s’hagi fet un requeriment, quan tothom sap que si et passes dos dies la declaració trimestral Hisenda ve amb tot el pes de la llei”.

Segons Serra, amb aquesta inacció “Hisenda diu que no tots som iguals”. “Es riuen del conjunt de la ciutadania”, ha afirmat la portaveu de Podem, i “cada dia que passa sense que la Fiscalia o Hisenda actuï contra ell es degrada el conjunt de les institucions”.