Dijous, 26 de gener de 2023 - Edició 1645
La República

Planas demana posar fi a la polèmica sobre les macro-granges i acusa el PP d’atiar-la per “interès electoral”

ACN Madrid.-El ministre d’Agricultura, Luis Planas, ha demanat posar fi a la polèmica sobre les macro-granges. “Fa massa dies que dura”, ha lamentat Planas aquest divendres en roda de premsa […]

Agències 14/01/2022

ACN Madrid.-El ministre d’Agricultura, Luis Planas, ha demanat posar fi a la polèmica sobre les macro-granges. “Fa massa dies que dura”, ha lamentat Planas aquest divendres en roda de premsa després de reunir-se amb el comissari europeu d’Agricultura i Desenvolupament Rural, Janusz Wojciechowski. Planas ha acusat el PP d’atiar la polèmica per les paraules del ministre de Consum, Alberto Garzón, per “interès” a causa de la proximitat de les eleccions a Castella i Lleó. “És una manipulació política”, ha denunciat Planas, que ha afirmat que el PP no està preocupat pel sector ramader sinó “per la campanya electoral”.

“Lamento sincerament que alguns només parlin de ramaderia i agricultura quan hi ha campanya”, ha dit Planas. El titular d’Agricultura ha tornat a criticar les declaracions de Garzón, que veu “inexactes”. Tanmateix, Planas ha assegurat que no han afectat la imatge exterior dels productes carnis de l’Estat espanyol.