Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

Pirotecnia del Mediterráneo guanya el 29è concurs internacional de focs artificials de Tarragona

ACN Tarragona.-L’empresa valenciana Pirotecnia del Mediterráneo ha guanyat el 29è concurs internacional de focs artificials de Tarragona, amb 1.568 punts sobre un total de 2.080. Se’ls ha atorgat el Trofeu […]

Avatar
Agències 07/07/2019

ACN Tarragona.-L’empresa valenciana Pirotecnia del Mediterráneo ha guanyat el 29è concurs internacional de focs artificials de Tarragona, amb 1.568 punts sobre un total de 2.080. Se’ls ha atorgat el Trofeu Venus Ciutat de Tarragona i un document acreditatiu amb l’adjudicació dels espectacles públics de focs durant les Festes de Santa Tecla 2019, per import de 26.000€. Al concurs, que hi ha participat un total de dotze empreses, s’ha tingut en compte l’ocupació de l’espai aeri, la varietat cromàtica, la lluminositat, les dimensions i el disseny, entre altres ítems. Els premis s’han lliurat aquest diumenge al Pati de Jaume I de l’Ajuntament i s’ha comptat amb la presència de l’alcalde, Pau Ricomà, la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Granollers, Maria Villegas i representants del jurat, de l’organització i de les pirotècnies participants.

A banda de Pirotecnia del Mediterráneo, que ha guanyat el primer premi, l’empresa de Granada Pirotecnia Alpujarreña ha guanyat el segon premi amb 1.513 punts, Aquarêve Artificie, de França, el tercer premi amb 1.231 punts i la Pirotecnia Esteban Martin, també de Granada, ha quedat en quarta posició amb 1.104 punts. El Premi Especial Fesa Major de Granollers-Trofeu Blancs i Blaus i l’adjudicació del castell de focs de la Festa Major de Granollers, per import de 21.780€, també ha estat per a la Pirotecnia del Mediterráneo.Al concurs s’hi ha tingut en compte l’ocupació de l’espai aeri, la varietat cromàtica, la lluminositat, les dimensions, el disseny i perfecció de formes, elegància, diversitat d’efectes, sonoritat, conjunció amb l’entorn, originalitat, ritme, el guió de l’espectacle, l’arrencada inicial, el crescendo final i l’acceptació per part del públic.El jurat, que estava format per dotze membres, estava presidit per l’alcalde la ciutat, Pau Ricomà, i cada persona tenia un màxim de 160 punts per atorgar, puntuant així els setze criteris de l’u al deu. Diàriament el jurat ha efectuat les seves votacions, que han estat lliurades a la secretària després de cada llançament.