Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1053
La República

PIMEC reclama “generositat i responsabilitat” als partits per formar un Govern “fort i estable”

ACN Barcelona.-PIMEC ha reclamat “generositat i responsabilitat” als partits polítics per configurar un Govern “fort i estable” per superar la crisi de la pandèmia. La patronal ha lamentat la situació […]

Avatar
Agències 12/05/2021

ACN Barcelona.-PIMEC ha reclamat “generositat i responsabilitat” als partits polítics per configurar un Govern “fort i estable” per superar la crisi de la pandèmia. La patronal ha lamentat la situació de “bloqueig del diàleg” i ha urgit la formació de majories parlamentàries que permetin la creació d’un nou Executiu. El president de l’entitat, Antoni Cañete, ha destacat la necessitat d’un nou Govern que “lideri la recuperació” amb uns pressupostos “amb sensibilitat empresarial” que facin possibles les partides econòmiques per impulsar mesures i ajuts directes al teixit productiu català. Cañete també ha considerat “fonamental” un Executiu que legisli tenint molt present el “paper clau” de les pimes.

Cañete també ha reclamat al pròxim Executiu que treballi per reactivar i recuperar l’activitat econòmica i acceleri el procés de vacunació per garantir la continuïtat de l’activitat empresarial amb les màximes garanties per a la salut de les persones. El president de la patronal també ha demanat a la Generalitat que continuï amb el seu compromís de rescatar les empreses catalanes excloses dels ajuts directes amb l’ampliació d’aquests a totes les pimes de la cadena de valor afectades per la crisi sanitària. En aquest sentit, el president de l’entitat ha exigit més dotació perquè les comunitats autònomes puguin cobrir tots els sectors sense dificultats.