Divendres, 22 de gener de 2021 - Edició 911
La República

PIMEC reclama celebrar les eleccions “amb la màxima urgència” per configurar un Govern estable

ACN Barcelona.-PIMEC ha demanat celebrar les eleccions de Catalunya “amb la màxima urgència”, sempre que la situació sanitària ho permeti, per configurar un Govern estable. “Serà molt difícil d’explicar que […]

Avatar
Agències 13/01/2021

ACN Barcelona.-PIMEC ha demanat celebrar les eleccions de Catalunya “amb la màxima urgència”, sempre que la situació sanitària ho permeti, per configurar un Govern estable. “Serà molt difícil d’explicar que es pugui anar a esquiar, per exemple, però no es puguin celebrar els comicis”; ha manifestat el secretari general de la patronal, Antoni Cañete, en l’acte de presentació del Pla de Viabilitat Empresarial impulsat per la confederació i el Departament d’Empresa i Coneixement. Preguntat sobre aquest mateix aspecte, el conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, ha recordat que la Taula de Partits es reunirà aquest divendres per decidir si s’ajornen els comicis, després d’analitzar l’informe de l’autoritat sanitària.

El secretari general de PIMEC ha assegurat que el món empresarial sempre demana tenir governs, que aquests siguin estables i que tinguin capacitat de governança. En aquest sentit, ha assegurat que, després de la inhabilitació de Quim Torra, el Govern es troba en una situació en la qual no pot prendre determinades mesures. Per aquest motiu, ha insistit en la importància de celebrar unes eleccions com més aviat millor que donin peu a un Govern amb “l’estabilitat i governabilitat” necessàries per al món econòmic.

Relacionats