Dimecres, 5 d'octubre de 2022 - Edició 1532
La República

PIMEC posa en marxa una campanya gratuïta amb 85.000 tests ràpids d’antígens a la tornada de Setmana Santa

ACN Barcelona.-PIMEC ha posat en marxa una nova campanya gratuïta amb 85.000 tests ràpids d’antígens a la tornada de Setmana Santa amb l’objectiu d’aturar l’expansió del virus i donar continuïtat […]

Agències 10/04/2021

ACN Barcelona.-PIMEC ha posat en marxa una nova campanya gratuïta amb 85.000 tests ràpids d’antígens a la tornada de Setmana Santa amb l’objectiu d’aturar l’expansió del virus i donar continuïtat a la reactivació de l’activitat empresarial. Amb la col·laboració del Departament de Salut, es faran els tests en centres de treball, polígons industrials i zones de concentració laboral arreu del territori català. El president de PIMEC, Antoni Cañete, ha explicat que aquest cribratge demostra la “voluntat inequívoca dels empresaris per demostrar que és possible el manteniment de l’activitat econòmica amb la màxima seguretat per a la salut de les persones”.

Així mateix, ha recordat campanyes anteriors de PIMEC en aquest sentit, com per exemple la donació de termòmetres i mascaretes a pimes i autònoms. La patronal està posant a disposició de microempreses i autònoms totes les seves seus i delegacions per fer les proves.El servei inclou la realització dels tests, el personal sanitari per dur a terme el rastreig, la gestió i la destrucció del rebuig de les proves, l’anàlisi dels resultats i l’assessorament científic.