Edició 1961

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 08 de desembre del 2023
Edició 1961

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 08 de desembre del 2023

Pimec lamenta que l’activació de baixes automàtiques per covid hagi sigut una “decisió unilateral” del Govern

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El president de Pimec, Antoni Cañete, ha lamentat que “un cop més es prenguin mesures de manera unilateral” per part del Govern amb la posada en marxa de les baixes automàtiques per símptomes covid. En una entrevista a ‘Els Matins’ de TV3, s’ha mostrat preocupat i ha demanat que es tinguin en compte els espais de diàleg i concertació per consensuar mesures que afecten de manera directa l’àmbit laboral. D’altra banda, ha reclamat que un pacte de rendes per contenir la inflació que tingui en compte la dimensió de l’empresa. “No és el mateix una pime, una persona autònoma o una gran empresa”, ha dit.

“Tenim un greu problema, la inflació, i l’objectiu de tots hauria de ser contenir-la perquè ens empobreix i ens resta competitivitat i viabilitat”, ha dit, hores abans que de la reunió que mantindrà avui la vicepresidenta i ministra d’Afers Econòmics i Transformació Digital, Nadia Calviño, amb els agents socials estatals

Publicitat

En aquest sentit, ha recordat que “la inflació afecta empreses i persones treballadores i les pimes la pateixen especialment amb un excessiu sobre cost que les obliga, a moltes d’elles, a treballar a pèrdues”.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió