Diumenge, 2 d'octubre de 2022 - Edició 1529
La República

Pimec entra per primer cop al Consell Econòmic i Social Europeu

ACN Barcelona.-Pimec, la patronal de la petita i mitjana empresa de Catalunya, ha entrat per primer cop al Consell Econòmic i Social Europeu (CESE), un òrgan consultiu de la Unió […]

Agències 10/11/2020

ACN Barcelona.-Pimec, la patronal de la petita i mitjana empresa de Catalunya, ha entrat per primer cop al Consell Econòmic i Social Europeu (CESE), un òrgan consultiu de la Unió Europea (UE) que té com a objectiu velar perquè la legislació de la UE s’adapti a les condicions econòmiques i socials de cada territori. Segons ha informat la patronal en un comunicat, la delegada de Pimec a Brussel·les, Rosa Solanes, ha estat escollida representant de la patronal europea de pimes SME United, amb representació dins el grup de treball intern del CESE. Des d’aquesta posició, Solanes s’encarregarà d’avaluar l’acord comercial que va signar la UE amb Colòmbia, Perú i Equador.

Solanas és jurista i acumula 15 anys d’experiència en afers europeus, havent treballat per la Delegació del Govern de la Generalitat a Brussel·les i també a la patronal SME United. Després de conèixer el nomenament, Solanas ha assegurat que vetllarà “pels interessos de les pimes catalanes i europees en uns mercats de gran creixement i amb afinitat històrica i lingüística al país”.