Dimecres, 16 d'Octubre de 2019 - Edició 447
La República

Pimec donarà serveis gratuïts als emprenedors per fomentar la creació d’empreses

ACN Barcelona.-La patronal de petita i mitjana empresa Pimec ha arribat a un acord amb el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme per incorporar-se a partir d’aquest dilluns a la xarxa […]

Avatar
Agències 16/09/2019

ACN Barcelona.-La patronal de petita i mitjana empresa Pimec ha arribat a un acord amb el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme per incorporar-se a partir d’aquest dilluns a la xarxa de punts d’atenció a l’emprenedor (PAE), en una reunió entre el secretari general de Pimec, Antoni Cañete, i el secretari general d’Indústria i Pime de l’Executiu, Raül Blanco. En total, es posaran a disposició de la ciutadania les 19 oficines de Pimec. Des d’aquests punts, s’assessorarà gratuïtament a emprenedors, i micro, petits i mitjans empresaris donant-los suport en la internacionalització dels negocis o prestant serveis d’informació, tramitació de documentació, formació i suport al finançament Els PAE són una iniciativa estatal i utilitzen el sistema de tramitació telemàtica del Centre d’Informació i Xarxa de Creació d’Empreses (CIRCE).

Els espais s’han adequat per desenvolupar les funcions pactades garantint als usuaris la seva privacitat, ha indicat Pimec en un comunicat. A la sortida de la reunió, Blanco ha subratllat que “és necessari” que la patronal catalana formi part de la xarxa de PAE per impulsar i facilitar la creació d’empreses a Catalunya, segons declaracions recollides en una nota.

Relacionats