Divendres, 17 de setembre de 2021 - Edició 1149
La República

PIMEC demana ampliar el termini de recuperació del permís retribuïble a 2 anys i flexibilitzar la funcionalitat laboral

ACN Barcelona.-PIMEC demana ampliar el termini de recuperació del permís retribuït recuperable fins al 31 de desembre de 2021, tenint en compte la impossibilitat de moltes empreses de poder-ho fer […]

Avatar
Agències 03/04/2020

ACN Barcelona.-PIMEC demana ampliar el termini de recuperació del permís retribuït recuperable fins al 31 de desembre de 2021, tenint en compte la impossibilitat de moltes empreses de poder-ho fer efectiu durant aquest any. En un comunicat d’aquest divendres a la tarda, i davant les peticions de diverses empreses, la patronal demana que sigui possible la polivalència de funcions de manera excepcional, per donar suport a les àrees que ho necessitin o per evitar sobresaturar les que ja estiguin cobertes. Així mateix, PIMEC proposa que els convenis amb excés d’hores puguin compensar-les amb hores recuperables i, si fos possible, en acords de vacances.

La patronal alerta de la situació de fallida en què es troben ja moltes empreses, especialment aquelles que des que es va decretar l’estat d’alarma no han pogut facturar. Per tant, PIMEC demana al govern espanyol que tingui en compte aquestes peticions i que “no forci més” la capacitat de resistència de les pimes, comerços i autònoms.