Dissabte, 27 de novembre de 2021 - Edició 1220
La República

PIMEC celebra l’acord de pressupostos i demana als partits “responsabilitat” per poder aprovar els comptes

ACN Barcelona.-PIMEC celebra l’acord de pressupostos del Govern amb el grup parlamentari d’En Comú Podem. El president de la patronal, Antoni Cañete, ha demanat “responsabilitat” a totes les forces polítiques […]

Avatar
Agències 22/11/2021

ACN Barcelona.-PIMEC celebra l’acord de pressupostos del Govern amb el grup parlamentari d’En Comú Podem. El president de la patronal, Antoni Cañete, ha demanat “responsabilitat” a totes les forces polítiques perquè, a través del “diàleg”, arribin als “consensos” necessaris per poder aprovar els comptes. Cañete ha assegurat que els pressupostos són “absolutament fonamentals” per donar resposta a la situació provocada per la pandèmia i gestionar l’arribada dels fons europeus. En aquest sentit, l’associació ha reclamat també “sensibilitat econòmica i empresarial” per evitar la pèrdua del teixit productiu i, per tant, de llocs de treball.

“Hem viscut amb inquietud que els partits tinguessin dificultats perquè els pressupostos iniciessin el tràmit parlamentari”, ha reconegut Cañete. El president de la patronal ha celebrat l’existència d’un acord per començar la tramitació parlamentària i ha assegurat que l’aprovació dels pressupostos és “absolutament fonamental per al país”, especialment en el marc de l’arribada dels fons europeus. “Un país sense pressupostos és com una empresa sense pressupostos, és difícil poder-la gestionar”, ha assegurat. Preguntat sobre la preferència per als socis del Govern, el president de PIMEC ha destacat que el més important és l’aprovació dels comptes i ha reclamat “sensibilitat econòmica i empresarial”.