Divendres, 25 de juny de 2021 - Edició 1065
La República

Pimec Autònoms renova la seva direcció amb Elisabet Bach al capdavant

ACN Barcelona.-Pimec Autònoms ha renovat els seus òrgans de govern i, en la seva assemblea general, ha ratificat Elisabet Bach com a nova presidenta. “Iniciem la nova etapa amb il·lusió […]

Avatar
Agències 19/04/2021

ACN Barcelona.-Pimec Autònoms ha renovat els seus òrgans de govern i, en la seva assemblea general, ha ratificat Elisabet Bach com a nova presidenta. “Iniciem la nova etapa amb il·lusió i amb un equip plural, com ho és el col·lectiu de persones autònomes”, ha afirmat Bach, que va ser designada el 9 de març passat en la primera Junta Directiva de Pimec del nou mandat d’Antoni Cañete. “El col·lectiu d’autònoms inclou una diversitat de perfils, activitats i realitats que cal tenir en compte. Farem escoltar les seves veus i posarem en valor la seva tasca per representar-los i defensar els seus interessos”, ha afegit la nova presidenta de la sectorial, que ha reclamat al Govern una “ràpida mobilització” del paquet d’ajudes directes de 7.000 MEUR de l’Estat.

De fet, Bach ha celebrat que finalment el govern espanyol hagi optat per donar la possibilitat que les comunitats autònomes puguin ampliar el nombre d’activitats dels autònoms (les CNAE) que podran acollir-se a aquest paquet d’ajuts directes. “Ha estat una proposta que hem demanat insistentment des de Pimec”, ha recordat la presidenta d’Autònoms Pimec. Per això, Bach reclama a la Generalitat que mobilitzi amb celeritat part dels 993 MEUR que arribaran a Catalunya en favor del col·lectiu d’autònoms i que, si és necessari, “els incrementi per respondre a les necessitats actuals”. L’assemblea general de Pimec Autònoms ha aprovat també els nomenaments dels vicepresidents Carlos Berruezo, Josep Burgas, Laura Sánchez, i Joan Vila, així com els vocals: Jenny Alayó, Joan Antoni Caballol, Jordi del Cacho, Àlex Goñi, Juan José Sánchez-Villalobos, Rocío Gutiérrez, Teresa Montserrat, Xavier Pujol, Raúl Rodríguez, i Cristina Bundó.