Dimarts, 7 de febrer de 2023 - Edició 1657
La República

‘Piccolo Corpo’, de Laura Samani, guanya el XXI Festival REC de Tarragona

ACN Tarragona.-El XXI Festival REC de Tarragona ha guardonat l’òpera prima ‘Piccolo Corpo’, de la directora Laura Samani, amb el premi a Millor Pel·lícula. El Jurat Internacional ha destacat la […]

Agències 07/12/2021

ACN Tarragona.-El XXI Festival REC de Tarragona ha guardonat l’òpera prima ‘Piccolo Corpo’, de la directora Laura Samani, amb el premi a Millor Pel·lícula. El Jurat Internacional ha destacat la profundicat del film que parteix d’una “premisa simple”. “Tots vam percebre una energia molt poderosa de la narració, el relat et va atrapant, és una pel·lícula que t’impacta molt”, ha afirmat el membre del jurat Sebastián Duque. L’obra també ha rebut la primera Menció Especial del jurat Cineclub. ‘You resemble me’, de Diana Amer, s’ha emportat tres premis i una menció. En concret, s’ha endut el premi del Jurat CineClub, del Jurat Jove i el guardó del Públic, així com la Menció Especial del Jurat Internacional.

Les pel·lícules ‘Una historia de amor y deseo’, de Leyla Bouzid, i ‘ The Alleys’, de Bassel Ghandour, també han estat guardonades en el palmarès i han rebut la segona Menció Especial del Jurat Cineclub i la menció Especial del Jurat Jove, respectivament.