Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

Petrolis Independents assegura que obligar les benzineres a obrir “posa en perill” les petites empreses del sector

ACN Barcelona.-Petrolis Independents ha assegurat que el fet que les benzineres hagin estat declarades un “servei essencial”, tot i no haver cotxes circulant, està portant molts petits empresaris a “la […]

Avatar
Agències 14/04/2020

ACN Barcelona.-Petrolis Independents ha assegurat que el fet que les benzineres hagin estat declarades un “servei essencial”, tot i no haver cotxes circulant, està portant molts petits empresaris a “la ruïna”. L’empresa del president de la Cambra de Comerç, Joan Canadell, preveu que les vendes es recuperin un cop es torni a la normalitat, però alerta que moltes petites i mitjanes empreses no se’n sortiran. La consideració de “servei essencial” impedeix a les empreses fer ERTO i les obliga a mantenir l’activitat. “Si la situació de confinament es perllonga, algunes empreses no podran tornar a obrir perquè hauran quedat totalment escanyades i sense marge de recuperació”, ha advertit el co-propietari de la cadena de carburants, Jordi Roset.

Aquesta situació no ha afectat Petrolis Independents, tot i patir una reducció de la facturació del 80%. “Disposem de recursos propis i l’únic que ha passat és que hem hagut de recórrer als bancs perquè mantenim la plantilla i tenim un problema de liquiditat, com tothom”, ha manifestat Roset.