Dimarts, 4 d'octubre de 2022 - Edició 1531
La República

Petits Camaleons amplia a deu les jornades del festival per celebrar la primera dècada d’història

ACN Sant Cugat del Vallès.-Petits Camaleons, el festival per a públic familiar, celebra els seus deu anys amb una programació especial on s’hi inclouran noms com Manel, Doctor Prats, Mishima, […]

Agències 11/06/2021

ACN Sant Cugat del Vallès.-Petits Camaleons, el festival per a públic familiar, celebra els seus deu anys amb una programació especial on s’hi inclouran noms com Manel, Doctor Prats, Mishima, Queralt Lahoz, Lildami, Suu , El Pot Petit, Xiula i Roba Estesa. Com a novetat, el certamen amplia la seva oferta dels tres dies habituals a deu jornades de festival que es repartiran per tot Sant Cugat. L’edició 2021 oferirà dos concerts especials: l’espectacle ‘Amb les cançons no s’hi juga’, una coproducció amb el Grec, en què músics com Adrià Salas, Guillem Solé, Joana Serrat, Beth o Xavi de la Iglesia reinterpretaran cançons populars infantils; i el concert especial de Miquel de Roig amb els èxits de les prop de 200 bandes que han passat pel festival.

Petits Camaleons incorporarà també nous escenaris i activitats paral·leles, com una exposició retrospectiva, jornades professionals, tallers a les escoles, mostres de cultura popular, campus rock, l’edició del llibre pel desè aniversari. Les entrades es poden comprar a partir d’aquest divendres al web del festival.