Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

Perpinyà reobre els seus museus tot i que el govern francès no ha aixecat la restricció

ACN Perpinyà.-L’Ajuntament de Perpinyà, a la Catalunya del Nord, ha anunciat aquest dimarts que reobrirà els seus quatre museus malgrat que el govern francès de, moment, no ha aprovat aixecar […]

Avatar
Agències 09/02/2021

ACN Perpinyà.-L’Ajuntament de Perpinyà, a la Catalunya del Nord, ha anunciat aquest dimarts que reobrirà els seus quatre museus malgrat que el govern francès de, moment, no ha aprovat aixecar les restriccions que afecten a aquest tipus d’espais culturals, juntament amb els museus nacionals. En un comunicat al seu web, des del consistori asseguren que l’alcalde d’ultradreta, Louis Aliot, “recolza el món cultural” i que des d’aquest mateix dimarts el Museu d’Art Jacint Rigau i la Casa Pairal obriran portes. El Museu d’Història Natural i el Museu de les Monedes i Medalles Josep Puig ho farà a partir de dimecres. Tots quatre tindran accés gratuït durant un mes.

A més, remarquen que se seguirà un protocol sanitari molt “estricte” amb un visitant per cada 10 metres quadrats, entrades i sortides amb doble sentit de circulació, gel hidroalcohòlic i ús obligatori de mascareta.